Cykel

Glömde ju skriva att Nova fick en cykel när hon fyllde år. Hon har knappt cyklat på en 3-hjuling eftersom hon är lite kort i rocken så har hon inte nått ner till tramporna. Så våran 3-hjuling har bara stått i källaren. Så hittade vi en cykel på en loppis och Nova hoppade upp och trampade och cyklade omkring som om hon har cyklat hela sitt liv. Så då köpte vi den till henne :)

Åh vilket super väder vi har haft mån-ons. Blivit många timmar ute i solen. Har fått en solbränna redan hehe ska det fortsätta så här så ser jag ut som en pepparkaka till sommaren :)

Idag är det mulet ute så Nova ville bara vara ute en kortis. Sen tog vi en promenad i skogen och letade efter vitsippor och hittade en massa.

Ikväll åker jag och Nova upp till mamma och kommer hem på lördag kväll. Skönt med lite avkoppling och avlastning från en vild Nova.

Sen har vi ju fått en inneboende igår. Lille Stampe. Han ska bo hos oss tills på Måndag. Stampe är en mjukis kanin som dom har på dagis. Han bor hos alla barnen och nu är det Novas tur. Vi ska skriva och berätta lite vad vi har gjort och ta lite kort. Så Stampe får följa med upp till mamma. Får se om han vågar följa med upp till korna hehe.

Nä nu ska jag äta lite sen vänta på att My ska komma och hämta oss.

På återseende när vi kommer hem igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0