Pulka åkning!

Idag så har jag och Nova + gudmor Pia varit ute med pulkan. Nova tyckte det var skoj men roligast tror jag hon tyckte det var att dra pulkan själv.





Här försöker jag sitta bakofram men det gick inge vidare :)



Så nu har man varit i Ullared. Det blev en hel del inköp. Köpte en massa kläder till mig, Claes och Nova. Sen en massa julklappar till Nova blev det ju förstås. Sen köpte jag en super snygg julstjärna. Den var 100 cm bred svart med guldglitter mönster. Sen blev det några ljushållare. Och en himla massa andra grejer. Jo jag köpte ett rosa tangentbord och rosa mus till min dator. Hihi.
Jag och min lilla syster My har redan börjat boka in oss på nästa resa till Ullared. Den blir till sommaren är det tänkt.

Imorgon ska jag upp på stan och kolla lite julklappar. Får se om jag hittar något roligt.

Nova ligger och sover och Claes är och jobbar så det är så tyst och skönt här hemma endast datorn som surrar lite.

Igår tror jag Nova slog sitt rekord i att sova middag. 3,5 timme var in flera gånger för att kolla om hon verkligen levde men det gjorde hon ju så klart.

Nä nu ska jag laga något att äta innan Nova vaknar.

Kramizar på er!!!!

SNÖ!!!

Äntligen har det kommit snö. Och hör och häpna. Det ligger kvar. JIPPPPPPI!!!!






Nova tyckte inte riktigt om snön först. Tyckte det var jätte konstigt med något vitt och kallt på marken men sen efter ett tag så lekte hon för fullt.

Imorgon eller ska jag säga inattt. Kl 03.30 åker jag till ULLARED!!!!! Äntligen som jag har längtat. Alltid lika kul att åka dit och spendera bort en massa pengar. Hihihihi.....
Blir nog en hel massa saker till lill skruttan och en massa saker till nya lägenheten.

Så det är dags för mig att gå och lägga mig så jag orkar gå upp 02.30 *gäsp*
Får skriva och berätta om ALLA nya fina saker jag hittat i Ullared.

Kram på er alla och God Natt!!!


Äntligen!!!!!!

Nu har äntligen gullungen kommit hem. Efter 8 låååååååånga dagar. Men hon har haft det så bra uppe hos min mamma.

Nu börjar det bli lite ordning i köket i nya lägenheten men det är ganska mycket kvar. Och bara 1 månad kvar tills vi ska flytta. Hoppas vi hinner färdigt bara. Men det tror jag att vi ska göra.

Idag så har jag tvättat 2 maskiner. Sen har Nova och jag busat och lekt.
Tog en snabb promenad till affären i stormen. Nova gick brevid vagnen och sa oj oj oj när det blåst sen blåste hon med munnen. Haha så söt så söt.

Hoppas att det blir lite bättre väder snart så man kan börja ta sina promenader igen. Inge ukl när det regnar eller blåser.

Nu hostar och snorar Nova nästan ingenting. Hostar lite på natten bara. Så imorgon ska hon få gå till dagis. Hon har inte varit där på nästan 3 veckor.

Mamma och jag funderar på om Nova kan vara allergisk mot något. För när hon var uppe hos mamma och som satt i vardagsrummet så snorade hon inget men om dom satt länge i köket så gjorde hon det. Och där står ju min kanin + marsvin och mammas kanin och 2 marsvin.
Ska nog prata med BVC om det. I så fall får jag ju göra mig av med katterna.
Vilket är lite sorgligt. Tuffsan har jag ju haft sen hon var liten och nu är hon ca 6 år och Zpotti han har jag oxå haft sen kattunge och han är 5 år.
Men jag ska nog höra med BVC snart för om hon skulle vara allergisk så är det ju smart att göra sig av med katterna innan vi flyttar.

Men men vi får se hur det blir.

Längsta som fan tills den 23 nov. Då ska vi åka till Ullared och SHOPPA!!!!!!!!!!!

Nä nu ska jag kolla vad lilla hulliganen gör. Antagligen ställer hon till på sitt rum som vanligt. Det är hennes nya hobby!!!

Bye bye!!

Oj vad förvånad jag blev

Nu på kvällen kom Claes hem med en bukett rosor. Utan anledning. Gissa om jag blev förvånad.

Idag har jag gjort absolut ingenting. Har haft mys kläder hela dagen. Kollade på 2 filmer Bring It On In It To Win It och Sex and the city. Båda var bra.
Sen har jag bara mysigt med en massa ljus tända. Älskar ljus.

Skulle ha hämtat Nova hos min mamma idag men vi gör det imorgon istället. Ska bli skönt att få hem henne. Saknat henne massor.

Har hittat en kul sida där m an kan sätta "bling bling" på kort.
http://blingee.com/




Några smakprov på sånt som jag gjort.

Nä om man ska ta och gå och lägga sig brevid en snarkande karl. Låter väl inbjudande??? Not. Men men sånt är livet.

På återseende!!!!!!

Nu har dagis korten kommit

Så söt så söt hon blev. Men det är hon ju alltid


Oj då!

Oj det var visst ett tag sen jag skrev. Har varit lite mycket nu. Lägenheten tar mycket av vår tid. Så jag gör en liten tillbaka blick på tiden som varit sen sist.

Nova har inte varit på dagis på 2 veckor nu. Men nu så är hon nästan 100 % frisk så förhoppningsvis så kan hon gå till dagis på tisdag.
Nova är uppe hos sin mormor och " moffa ". Där trivs hon verkligen.

Jag och Claes jobbar vidare med lägenheten. Jag har målat alla fönster utom till datarummet. Tvättade några fönster idag.

I helgen som var så kom Claes syster och fästman hit och hälsade på. Vi åt en god middag och hade trevligt för en gångs skull. Nova hittade en ny rolig lek. Att gå i trappan. Hon var jätte duktig. Tills hon fick för sig att ta med lära gå bilen. Då ramlade både bil och hon ner för trappan. 7 steg. Först var hon knäpp tyst sen om vrålet. Och en prakt bula.
Stackars liten. Claes ringde efter ambulans men vi behövde aldrig åka in. För ambulansmännen att hon var så pigg och sprang runt och lekte som vanligt så dom tyckte inte att det var någon fara. Men skulle hon bli sämre så skulle vi ringa igen.
Vad har mer hänt.......Kommer inte på nå mer .

Nu ska jag kolla lite på tv innan sängen.
Lova att det inte ska ta lika lång tid tills nästa gång jag skriver.

Sätter ut en blid på Nova med sin bula.




Kramar till alla jag känner

RSS 2.0