Lite bilder



Nova framför granen. Det är inte bara hennes paket :)



Här är Novas hög med klappar.



Nova som tärna på Luciafirandet på hennes dagis.



Nova matar en av kossorna uppe i ladugården hos sin mormor.



Novas försök att göra en snöängel.


Nytt år......

Ja då har det blivit ett nytt år. Undra vad som kommer hända detta år?

Jag hoppas på ett jobb. Det skulle inte vara helt fel.
Sen ett litet syskon till Nova vore inte heller så dumt.
Sen kanske flytta tillbax till Köping.

Idag så är det 0 grader ute så vi ska väl gå ut med Nova och åka lite pulka och göra nån snögubbe. Har ju varit så jäkla kallt nu flera dagar. Runt -20 och då har man ingen större lust att gå ut. Jag har sagt att är det över -10 så stannar vi inne för det är inte så kul för Nova att behöva en massa kläder på sig och se ut och försöka röra sig som en Michellin gubbe.

Det var ju SOM VANLIGT ett tag sen jag skrev sist.
Men jag tror jag hamnade i nån sorts vinter depression för jag var trött på mitt liv, trött på mig själv ja allmänt trött på allt. Men det är bättre nu.

Julen var super trevlig. Jag och Claes firade på olika håll. Jag och Nova var uppe hos min mamma och Claes var hos sin pappa. Lite knasigt men jag känner så här att när man har 2 familjer så vill man inte säga nej till nån och jag vill hellre fira med min familj än Claes familj.
Huvudsaken är att man har roligt inte vart man är!

Nova hade en trevlig jul med MÅNGA klappar. Lite bortskämd är hon nog. Heheh tror det kom upp i 49 klappar. Roligaste klappen var nog en stor burk med plastankor. För när hon hade öppnat det paketet så var det bara det som dög. Så jag fick öppna resten av hennes klappar. Senare på kvällen blev hon lite besviken av att alla klappar var borta under granen för hon sa: Mamma var är alla paketen och såg lite ledsen ut men det varade i 2 sek sen så lekte hon med sina ankor ingen.

Jag blev oxå glad över mina julklappar. Fick en massa pengar, en brödrost, en stavmixer, glas mmm. Av Claes så fick jag en dator. Så nu har vi en varsin.

Igår på självaste nyårsafton så var vi bara hemma och tog det lugnt. Tidigare på dagen så kom en killkompis över en stund sen lagade jag mat. Fläskfile med strips och beasås. Sen senare på kvällen så kom bästaste Pia över. Så vi satt och pratade en massa skit om allt möjligt. Sen vid tolvslaget så skålade vi och tittade på raketerna genom fönstret. Nova stog och kollade och skrek PANG varje gång det kom en raket så jag tänkte att vi klär på oss kläder och går ut istället men vi han lagom ut så blir hon hysterisk så det var bara att gå in igen. Hon gillar verkligen inte raketer, iaf inte IRL.

Nä om man ska ta och väcka en död Claes och ta en sväng ut i snön.

Ha de bra och ETT GOTT NYTT 2010!

RSS 2.0