Cykel

Glömde ju skriva att Nova fick en cykel när hon fyllde år. Hon har knappt cyklat på en 3-hjuling eftersom hon är lite kort i rocken så har hon inte nått ner till tramporna. Så våran 3-hjuling har bara stått i källaren. Så hittade vi en cykel på en loppis och Nova hoppade upp och trampade och cyklade omkring som om hon har cyklat hela sitt liv. Så då köpte vi den till henne :)

Åh vilket super väder vi har haft mån-ons. Blivit många timmar ute i solen. Har fått en solbränna redan hehe ska det fortsätta så här så ser jag ut som en pepparkaka till sommaren :)

Idag är det mulet ute så Nova ville bara vara ute en kortis. Sen tog vi en promenad i skogen och letade efter vitsippor och hittade en massa.

Ikväll åker jag och Nova upp till mamma och kommer hem på lördag kväll. Skönt med lite avkoppling och avlastning från en vild Nova.

Sen har vi ju fått en inneboende igår. Lille Stampe. Han ska bo hos oss tills på Måndag. Stampe är en mjukis kanin som dom har på dagis. Han bor hos alla barnen och nu är det Novas tur. Vi ska skriva och berätta lite vad vi har gjort och ta lite kort. Så Stampe får följa med upp till mamma. Får se om han vågar följa med upp till korna hehe.

Nä nu ska jag äta lite sen vänta på att My ska komma och hämta oss.

På återseende när vi kommer hem igen!

Bilder på Nova och lite vårtecken!

 
Nova i sin fina soffa hon fick i födelsedags present



Provtur med 3-hjuligen


Gräver lite i sandlådan


Årets första orm hittad....Usch


Nova letar efter fiskar


Ett litet vårtecken. Tussilago


Tittut!


Nova i en lekpark i Köpin


Nova provar att fiska i en vatten pöl


Piknic i det gröna


Så här fint blev det efter lite rensning


Mums med lite fika


Mamma jag vill ha mer vatten


Hej hej


En liten fin fjäril


Gung gungeli gung


Fy på mig!!!

Nu får jag skämmas....Har ju inte skrivit på länge. IGEN..... Men det har hänt mycket så jag har haft lite annat att tänka på.

Har varit mycket uppe hos min mamma och hjälpt till med djuren och snöskottning mm. Mammas karl råkade trilla ner från hustaket i vintras när han skulle skotta och bröt ena armen så han har inte kunnata göra så mycket. Så jag och Nova åkte upp på onsdags kvällarna och kom hem på söndagarna.
Men nu har han blivit av med gipset.

Vad har mer hänt????

Jo en himla massa födelsedagar.

Först 7 februari fyllde Claes, 17 februari fyllde mamma,20 mars fyllde mammas karl Kurt, 23 mars fyllde min lilla syster och 31 mars fyllde Pia.

Men den 29 mars var ju den viktigaste födelsedagen. Nova fyllde hela 3 år. Tiden går fort.
Nova blev lite bortskämd. Hon blev firad 2 dagar. Först blev hon firad 27 för det var några som inte kunde komma den 29. Så då kom mamma,Kurt,och lillasyrran. Och den 29 kom min pappa,Claes pappa,Pia och lillasyrran igen.
Nova fick många fina paket. Av mig och Claes fick hon en spis, en prinsess soffa, kläder, lite böcker mm. Sen av dom andra fick hon kläder, pussel, pengar, gosedjur. Och en Keyboard som låter utav bara f*n hehe

Fast den bästa presenten var nog ifrån Novas gudfar Matti med familj. Dom hade skickat ett paket. Så jag var och hämtade ut det på affären. Nova fick öppna det i bilen och när hon såg vad det var så utbrast hon: Åh vilken fin. Jag älskar den här hästen och kramade om den. Hon fick en jätte fin My little Pony. Och den ska med överallt.


Vad har mer hänt.....Jo det har ju varit påsk.
Då var vi och badade i Arboga med Claes pappa, Claes syster med familj. Lille Emil han tyckte det var super kul att bada. Han sparkade och plaskade på. Sen åt vi middag hemma hos Leif. På påskdagen var vi hem till Leif igen på påskmiddag. Då blev jag dålig i magen :(    Trodde först det var magsjuka men jag varken spydde ellr något annat. Claes han spydde på natten och det hade Christin oxå gjort. Dom trodde att det var Novas fel för hon hade spytt och var lite dålig i magen några dagar före men jag tror att det var något i maten.



Ja nu är det ÄNTLIGEN vår. snön är nästan helt borta. Blommorna har börjat titta fram både här och där. Har sett årets första orm. USCH.... Nova och jag var på promenad och hade precis kollat på en myrstack när jag fick syn på en konstig sak. Det var en lite större mus som halva var likson blöt och lite smal och resten var torr. Tog ett steg åt sidan och DÄR i slänten låg ormen. En huggorm. Antagligen så hade ormen börjat att äta på musen men hörde att vi kom så han spydde upp den. Så efter det så fick Nova sitta i vagnen :)

Igår så var Claes, jag och Nova hemma hos Leif och grejade i trädgården. Leif är utomlands så vi tänkte att det skulle vara snyggt när  han kom hem :)  Nova tyckte det var jätte kul att hjälpa till med trädgården. Sen hade vi picknick med Novas plastservis som hon hade med sig. Mysig

Idag var det dags för dagis igen efter 1 veckas påsklov. Nova var super glad. Vi tog en premiär tur med cykeln dit och hem. När vi kom hem så ville Nova vara ute så vi var ute i nästan 2 timmar och gungade och lekte i sandlådan.


Nä nu ska jag gå och börja med maten. Tacos mums....

På återseende!!!!!

RSS 2.0