Aja baja Jenny!

Nu har det gått länge igen mellan mina inlägg.
Men det har hänt väldigt mycket som har tagit all min tid.

Jag och Claes har serarerat. Han bor kvar i " våran" lägenhet och jag och Nova har flyttat till en 2:a i huset brevid.
Vi gick isär för jag fick till slut nog av att han ALDRIG hjälpte till med Nova. Och bara kom hem från jobbet och sov och skrek och gormade på Nova för hon ville umgås med sin pappa. Så då tyckte jag att eftersom det ändå känns som jag är själv om allt så då kan jag lika gärna bo själv oxå.
Får väl se om han mognar nån gång och vill ta lite ansvar för sin dottern men jag tvivlar. Han har typ träffat henne 3 gånger på ty 1 månad. Dålig stil tycker jag och det tycker jag oxå visar hur mycket han verkar bry sig om henne. Men men jag och Nova har det super bra och det är det som är det viktigaste.

Jag har fått sommar jobb :) Jippppiiiii
Jag jobbar som vårdbiträde på ett äldreboende här i Kolsva och jag trivs jätte bra. Visst är det ett pusslande med att fixa barnvakt då jag jobbar kväll men det är tur jag har min mamma och min syster och bästaste Pia som ställer upp i vått och torrt.

Vaad har mer hänt då?????
Jag har blivit 1 år äldre hehe....... Fyllde ju på midsommar afton och det firade jag och Nova uppe hos mamma.
Vi gjorde en midsommarstång och Nova och min syster My dansade runt den hahaha.

Jo vi har varit till en Logoped med Nova. Hon pratar lite otydligt så jag fick massa uppgifter som vi ska träna på. Sen ska vi göra en ADHD utrredning på Nova. Eftersom Claes har ADD och Aspbergergs.
Hoppas och ber att Nova inte har något av dom.

Imorse gjorde Nova mig tårögd. Jag vaknade av att hon stod vid min säng. När jag slog upp mina ögon så sa hon: God morgon mamma. Jag älskar dig du är min bästa vän i hela världen. Jag bara smälte och kramade om gullungen!!

Nä nu ska jag gå och busa lite med Nova. Blir nog en sväng till sandlådan idag.


Kramar och på återseende

RSS 2.0