Utmaning!

Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga , hitta inte på ord eller ljug. Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar på gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!!

1. Vad heter du? Jenny
2. Ett ord på fyra bokstäver? Jord
3. Flicknamn? Jasmin
4. Pojknamn? Jonathan
5. Yrke? Jordbrukare
6. Färg? Jord????
7. Klädesplagg? Jeans
8. Mat? Jansons frestelse
9. Sak i badrummet? Jennys tandborste
10. Plats/stad? Jönköping
11. Orsak att vara sen? Juvelerare 
12. Något man skriker? - Jaaa!
13. Film? Jurkyrkogården
14. Något man dricker? Juice
15. Band? Jordin Sparks
16. Djur? Jordekorre
17. Gatuadress? Järnvägsgatan 32B
18. Bil? Jaguar
19. Sång? Jennie let me love you
20. Aktivitet med mer än en deltagare? Jobbintervju

Det var inte det lättaste att hitta ett svar till varje fråga vill jag lova,  men efter lite tänkande så fixade jag det ;)
 

Feber igen

Igår var vi ju och åkte pulka i Köping med Pia Benge och hans dotter Eva. Det var jätte kul att träffa dom igen. Efter pulkaåkningen så åkte vi till IC-baren och åt pizza.Sen åkte vi hem.
När vi kommit hem tyckte jag att Nova kändes lite varm. Tog tempen 38,5 gav henne lite alvedon sen hade hon inge mer feber igår.

Imorse när hon vaknat tog jag tempen igen 39,1. Hmmm gav henne alvedon och fick ner tempen. Men kl 14,30 tog jag tempen igen och då hade febern gått upp igen 39,3. Så hon fick alvedon igen. Nu ligger hon och sover är helt slut stackarn. Undra vad det kan va för nått? Kanske är några tänder som spökar för hon säger att hon har ont i munnen när hon äter.

Igår och idag har jag suttit och kollat lite på vad jag ska ha för bakgrund på min blogg. Nu har jag hittat en jag är ganska nöjd med.

Tvättdag idag. Och vi kom ihåg tiden för en gång skull.....haha.....

Annars blir det en lugn dag. Claes spelar på sitt playstation jag framför datorn och Nova som är lite överallt när hon inte sover.

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och hänga lite kläder så dom hinner torka.
Men jag skriver säkert snart igen.

På återseende!

Tack mina räddande änglar!

Vill sända många tacksamma kramar till Carin och Matti som efter långt telefonsamtal hjälpt mig att få ordning på denna sida. Nu när man vet hur man ska göra så är det ju skit enkelt. Vad trög man kan vara iblan men tackar gudarna för att det finns så snälla personer som guidar mig rätt.



Nova




Melodifestivalen ballar ut mer och mer för varje år

Jaha nu har man kollat på en delfinal till Melodifestivalen. Ganska bra bidrag denna gång faktiskt. Men jag tycker att en låt inte passade en j*a dugg i Svenska Melodifestivalen. Sofia med låten ALLA. Hmmmm. Om hon skulle vinna hela skiten så tycker ju att om man ska representera sitt land så ska man väl inte sjunga på ett helt annat språk. Förstår ju att man översätter till engelska men hallå sjunga på ja nu vet jag ju inte vad hon sjöng på för språk. Men jag har slutat att bli förvånad för svenska folket röstar ju så knasigt ibland.....

Nu får ingen tro att jag är rasist el något sånt för det är jag inte tycker bara att det är lite knas.

En sak till om Melodifestivalen....
BYT PROGRAMLEDARE!!!!!!!!

Nova hade lite feber innan jag la henne. Inte så mycket bara 38,2. Hoppas att hon inte har någon imoron för då ska vi åka in till Köping och åka pulka med Pia Benge och hans dotter Eva.

Det var samma visa när vi skulle åka till Gustavsvik och bada med Pia och Benge så kvällen innan hade hon 38,7. Gav henne alvedon och på morgonen var hon feberfri. Konsigt.......

Kollade på Hot Chick nu ikväll. Så himla rolig film. Rob Schneider är ju så himla rolig skådis. I reklamerna så kollade vi på When a stranger calls. Bra film det med.

Värst vad jag har skrivit många inlägg i dag då...

Nä nu ska jag gå och lägga mig för att vara någolunda pigg när Nova vaknar.

Natti natt och sov så sött och vakna blött!!!!

Nova fick måla lite idag med fingerfärg fast jag tror det kom mer färg på henne och kläderna än på pappret. Måla är något hon verkligen älskar att göra. Och bada. Så det blev bad efter målningen. Sen fick hon kolla lite på melodifestivalen innan det var dags för sängen för henne.

MORR!!

Måste bara säga att allt verkar gå åt skogen just nu för mig.

Vad är det jag ser när jag tittar ut. Jo det SNÖAR. Usch fy och blä. Vill inte ha någon mera snö nu. Utan jag vill ha värme så man kan börja odla och så på balkongen.

Mutter och bult!!!!!

ARG!!!!!!!!!!

Nu har jag försökt i flera veckor snart att lägga in en bakgrundsbild och en snygg header men det funkar f*n inte alls fast jag gör som det står. Antingen är det jag som är totalt dum i huvudet eller annars så har jag blivit dyslekriker. Hoppas på det första.

Ja igår skulle vi ju gå ut på promenad i det fina solskenet. Och det gjorde vi men det var bara ett krux. Solen försvann så fort jag kom utanför portdörren. *Morr*. Men vi tog en promenad ner till badplatssen där Nova gungade lite med pappa. På andra sidan Hedströmmen stog det ett rådjur så Nova fick se ett sådant in the real world istället för bara på bild. På vägen hem träffade vi på en granne med sin hund som välkomnade oss så vi pratade en stund med honom: Nova tröttnade ganska snabbt och höll på att somna i pulkan som vanligt haha. Så vi gick in. Han knappt lägga ner henne i sin säng så sov hon. Sov sen i 3 timmar.
Kanske var därför hon var vaken till 22,30 igår kväll. Sen vaknade hon som vanligt kl 8.00. Hon verkar ha en tidsinställd klocka för hon vaknar
alltid runt kl 8.

Nu ligger Nova och sover men vaknar väl när som helst. Har sovit nästa 3 timmar idag igen. Claes sitter och kör Grand Turismo 4 och jag gjorde mig ett försök med bloggen igen men det ger jag snart upp hoppet om.

Ikväll är det Melodifestivalen. Undra vad det blir för knas artister som går vidare denna gång?????
Så det blir till att moffa chips och ostbågar. Mums.

Avslutar detta inlägg med några bilder från igår.

Kram på er alla!

Nova och pappa Claes med pulkan

Fin himmel

Badplatsen i Kolsva

Stoppar med ett kort på Nova och pappa som kör bil.

Nova och pappa kör Grand Turismo 4

Pillerknapare

Trött......Har haft ont i huvudet nu i 3 dagar. Inge vidare kul med en väldigt högljud Nova som vill en massa saker hela tiden.

Idag skinner solen och det är varm grader ute för första gången på nästan 1 månad.
SKÖNT. Ska ta en promenad i det fina vädret snart. Blir nog att ta med pulkan.

Igår var jag Claes och Nova ute på en 3 timmar lång promenad med Dennis Fia Kevin och 3 hundar. Det var kul. Kollade lite hus.
När vi kom hem lagade jag Flygande Jacob med ris. Det var MUMS!!!!

Idag gick jag igenom en stor pappkasse med kläder stl 86-92 till Nova. Kollade om det var några kläder som passade nu.
Ska göra om lite i hennes garderob så alla kläder får plats. Eftersom det inte går att ha kläder i byrålådorna måste man ju låsa in dom i garderoben. Lilla busunge........

Väntar att dom som har hand om dagisplats ska höra av sig snart.
Nova skulle ha börjat i början av Januari men dom ringde och frågade om det var akut för dom hade så många som skulle in då.  Nej sa jag eftersom jag är arbetslös så gör det ju inget att hon är hemma. Så då bestämde vi att hon skulle få en plats i februari men dom har fortfarande inte hört av sig.
Skulle vara skönt om hon fick plats snart. Även om hon bara kommer vara där 5 timmar 3 dagar i veckan. Så vet jag att hon kommer tycka det är skit kul och så får jag lite avlastning och kanske hinner köra lite nytta hemma som man inte hinner med annars.
  

Annars händer det inte mycket i mitt liv just nu. Känns som man står på samma plats och stampar :(  Vore himla nice om man kunde få ett jobb nån gång men det verkar dödsdömt just nu.

Det enda som händer är att Nova utvecklas mer och mer för varje dag.
Pratar mycket tydligare nu och mycket. Är så himla kul att se alla framsteg hon gör. Skulle inte vilja byta bort en sek. Hon är verkligen det bästa som har hänt i mitt liv. Om hon bara visste hur mycket jag älskar henne fast det kanske hon vet om redan. Hon är så himla söt varje morgon när hon vaknat så kommer hon upp och kommer in i vårat sovrum och säger Morgon. Så hilma söt!

Nähe om man ska klä på sig och Nova lite kläder och gå ut i solen innan den försvinner.

Skriver säkert lite senare och vem vet kanske det kommer några kort oxå.

Hasta la vista baby!!!!!

Lite bilder på vad som hänt sen sist!











Det var några kort på lite vad som hänt!

Oj då

Oj då det var visst ett tag sen sist jag skrev. Nästan en hel månad sen ju

Vad har då hänt....Ganska mycket.
Vi har varit ute på många pulka turer nu när det helt plötsligt har blivit så himla mycket snö. Köpte en stjärtlapp till Nova och hon ser allt för rolig ut när hon åker på den.
Sen har vi varit till Ekbacks badet i Arboga. Blev en heldag där eftersom Nova bara ÄLSKAR vatten.  Höll aldrig på att f¨å upp henne ur vattnet.

Igår fyllde Claes 35 är så då var det en massa folk här.  Grattis älskling!!!
Först på eftermiddan kom Claes pappa Leif Claes syster Christin och hennes fästman "Fran". Så då fikade vi och åt tårta. Tog sen en liten promenad ner till badet och Nova fick åka lite pulka. Claes han gjorde värsta vurpan så vi fick oss ett stort skratt *asg*.
Sen kom min mamma Henny och hennes karl Kurt + min syster My. Då blev det lite mer fika och tårta. Sen åkte My iväg till sitt jobb som Crupier. Så Kurt och mamma stannade kvar tills My slutade kl 02.00. Vi kollade på Melodifestivalen och spelade lite kort. Sen beställde vi en familjepizza och delade på. MUMS!

Idag fyller Katja en vän så  vi var över med en blomma och paket till dom. Ska till dom senare idag och fika.

Isag kom Pia och Benge och grattade Claes. Vi fikade. Puh vad mycket fika det blir nu då. Rullar snart fram haha. Sen spelade vi Yatzy... Hm jag kom 3:a. Men det är alltid lika roligt att träffa Pia och Benge och hitta på något roligt. Jo så spelade vi lite bilspel på Playstation för att Benge skulle få se hur rolig Pia ser ut när hon kör bil. Haha alltid lika roligt att se hehe...

På tal om Melodifestivalen......Alltså vilka knas artister som är med. Carolina af Ugglas. Hur fn kan Internationella juryn rösta henne vidare. Usch fy och blä.....
Sverige behöver mer rock i melodifestivelen. Hejade på Nina Söderqvist.

Nu ska jag bara softa ett tag sen ska vi väl åka till Eddy och Katja och fika lite.
Nova ska få rita lite med fingerfärg. Det ska bli kul och se. Får väl klä in hela rummet i något som skyddar tapeterna. Haha....

På återseende!!

RSS 2.0