Plantering av blommor

Igår så planterade jag lilla balkonglådan. Det blev jätte fint. Jag planterade en ute murgröna i mitten sen precis brevid 1 större pensé på varje sida och brevid dom mindre vita penseér. Sen i zinklådan som står på bordet så hade jag köpt en stor gul blomma som jag inte vet namnet på. Idag så köpte jag en röd likadan som fick stå brevid den. Snyggt!!!!!

Nu är det bara dom 2 stora (1 meters) blomlådorna kvar.

Har ju sått en massa fröer som har kommit upp. I 2 stora (1 meters) lådor har jag sått i ena: Luktärt och Malva. I den andra så är det Risp på hörnen och sommarblandning i mitten.
Har redan kommit upp ca 5 cm av nästan allt.

Sen har jag sått persilja i en liten kruka som står i köksfönstret. Där har det oxå växt ca 4 cm.

Sen blir det säker en massa andra blommor oxå på balkongerna.

Jo visst ja på lilla balkongen (kattbalkongen) så har jag köpt en häftig ampel med plats för 3 blommor. Köpt på Ikea. Där har jag 3 Cerisa??? Pelaroner.

Idag kom typ det första regnet i år. Regnade bara i 1 timme ungefär sen kom solskenet. Så i dag har det inte varit så varmt. Bara ca 10 grader. Har ju haft runt och över 20 grader nu i flera veckor. Har fått ganska mycket färg i ansiktet och på armarna. Och under förlovningsringen ser man ut som ett lik. hehe. 

Nova hon utvecklas mer och mer för varje dag. Pratar hela meningar och mycket nu. Och en STOR egen vilja har hon oxå. Undra vem hon har ärvt den efter???Inte mig iaf :)
Hon älskar att titta på Bolibompa. Blåsa såpbubblor oxå. Sjunger bä bä vita lamm, lilla snigel, lilla katt, imse vimse spindel+rörelserna.
Tar på sig strumporna och tröja ibland byxorna själv. Säger tack så mycket efter maten eller om hon har fått något.
Ja hon gör en himla massa andra saker oxå. Och nya saker lär hon sig varje dag.
Och hyss......som att tömma kattlådan på sand eller äta kattmat. el hälla ut kattvattnet på golvet. Eller en annan rolig lek hon har kommit på är att hon jagar katterna så dom springer in under våran säng då lägger hon sig på golvet och tittat in under sängen och skriker allt vad hon kan..........

Många promenader blir det oxå nu i det fina solskenet.
Igår gick vi på ett elljusspår som vi inte gått på förrut. Jätte mysig väg. Hittade grodägg på flera ställen. Sen så åkte vi en liten tripp i bilen då hoppade det grodor på vägen som vi bara var tvungen att stanna för att fotografera.  Våran tripp i bilen slutade med en snabbvisit hos min mamma. Snacka om att dom blev förvånade....haha...

Nä nu måste jag sluta för jag ska ta hand om en nybadad liten busråtta som heter Nova.

Ha re så gött i solskenet för det ska jag ha!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0